Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη εμφάνισή του στο ευρωκοινοβούλιο μετά τις καταγγελίες σε βάρος του (video)

Μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας που έχει γίνει εις βάρος του, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε την πρώτη του εμφάνιση σήμερα (25/04) στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μαίρη Αρώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Γεωργούλης επισκέφθηκε το γραφείο του, έμεινε εκεί για λίγη ώρα και στην συνέχεια αποχώρησε.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, δεν έχει αρθεί η ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη, δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και παραμένει ευρωβουλευτής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετέχει σε όλες τις διαδικασίες της Ευρωβουλής, να ψηφίζει και να αμείβεται.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Γεωργούλης ενδεχομένως να βρέθηκε στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντήσει και τους Βέλγους δικηγόρους του.

Ορίστηκε εισηγητής στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του ΕΚ για την υπόθεση της ασυλίας

O Πολωνός Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είναι ο εισηγητής στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υπόθεση της άρσης ή μη της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής νομικών υποθέσεων θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου, ωστόσο με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα υπάρξει και έκτακτη συνεδρίαση στις 23 και 24 Μαΐου χωρίς να είναι γνωστό εάν το θέμα θα συζητηθεί μία από αυτές τις ημέρες.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα