Αχιλλέας Μπέος: Χτυπά και βρίζει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμο – Η απάντηση του μετά τον σάλο (video)

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, επιτίθεται σε οδηγό μοτοσικλέτας καταμεσής του δρόμου και τον χτυπά άγρια.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος για ακόμη μία φορά παραδίδει μαθήματα… πολιτισμού.

Αχιλλέας Μπέος – Μπουνιές στον οδηγό της μηχανής

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί από τις μπουνιές και τις κλωτσιές, ενώ ο «συνεργός» του προέδρου της ΠΑΕ Βόλου, τον χτυπά φωνάζοντας παράλληλα: «ξέρεις που μιλάς ρε;».

Ενώ την ίδια στιγμή ακούγεται ο οδηγός της μηχανής που λέει «Ντροπή σου».

Αχιλλέας Μπέος – Η απάντηση μετά τον σάλο

Απάντηση για το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αλίμου, στην Αθήνα, δίνει ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, όταν επιτέθηκε, ξυλοκόπησε και εξύβρισε μοτοσικλετιστή μες στη μέση του δρόμου.

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δικαιολογεί την στάση του υποστηρίζοντας πως ο άντρας επιτέθηκε και απείλησε αρχικά τον αδερφό του, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε και την μητέρα του.

Ταυτόχρονα, στην ίδια ανάρτηση απαντά και σε όσους έσπευσαν να επικρίνουν την αντίδρασή του: «Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Επιπλέον, δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τον εαυτό τους ως γνήσιο, άμεσο και ειλικρινή άνθρωπο, χαρακτηριστικά στα οποία αποδίδει την αποδοχή και την αγάπη που δέχεται από τους πολίτες. «Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν» προσθέτει.

Αχιλλέας Μπέος – Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι’ αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.»

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα