Βράβευση Παρολυμπιονικών – Μελών του MDA Ελλάς στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (photo)

Φωτο επάνω: Γιάννης Πυργιώτης, Δόμνα Μιχαηλίδου, Μιχάλης Νικόπουλος, Βάνα Λαβίδα, Κωνσταντίνος Δέδες, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κατερίνα Πατρώνη και οι αθλητές, Ναστάζια Πυργιώτη, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Το MDA Ελλάς – Σωματείο για τη φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις – πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση για να τιμήσει τους Παραολυμπιονίκες – Μέλη του, που έλαβαν μέρος στους 16ους Καλοκαιρινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κατέκτησαν μετάλλια.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Κατερίνα Πατρώνη διακρίθηκαν στο άθλημα του Boccia κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της κολύμβησης στα 50 μ. ύπτιο. Η Ναστάζια Πυργιώτη και ο Γιάννης Πυργιώτης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Boccia.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς και ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, κύριος Κωνσταντίνος Δέδες οι οποίοι πραγματοποίησαν εναρκτήριους χαιρετισμούς και συμμετείχαν στην βράβευση των αθλητών μαζί με την Πρόεδρο του Σωματείου, κυρία Βάνα Λαβίδα.

Δόμνα Μιχαηλίδου, Τζένη Λειβαδάρου, Αντιγόνη Καρρά
Δόμνα Μιχαηλίδου, Τζένη Λειβαδάρου, Αντιγόνη Καρρά

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στηρίζει πάνω από 1500 οικογένειες πανελλαδικά.

Βάνα Λαβίδα, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Κατερίνα Πατρώνη
Βάνα Λαβίδα, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Κατερίνα Πατρώνη

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Anna Netrebko: Η κορυφαία σοπράνο μάγεψε με τη φωνή της στο Καλλιμάρμαρο (photo)

Σχετικά άρθρα