ΒΙΑΝΕΞ: Προσφορά 100.000 ευρώ για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει άμεσα 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με το οποίο και θα συνεργαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί η μελέτη για την οργανωμένη αναδάσωση της περιοχής.

Θέλοντας να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και σαν θεματοφύλακας αξιών και πολιτισμού, η ΒΙΑΝΕΞ, ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της περιοχής, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το βιοτικό μέλλον της ελληνικής οικογένειας σε ένα πράσινο περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, δηλώνει, πως ούσα η μεγαλύτερη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, θα παρακολουθεί καθημερινά για τα επόμενα χρόνια την πορεία της αναδάσωσης, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παραδώσει ένα καλύτερο πνεύμονα πρασίνου από ότι πριν.

Βαρυμπόμπη - Φωτιά - πυροσβεστικό όχημα
Βαρυμπόμπη – Φωτιά – πυροσβεστικό όχημα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Επιπλέον, σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις, καθώς επιθυμία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και των 1.300 εργαζομένων της είναι να ηγηθούν της συνολικής προσπάθειας που θα γίνει για την ανάπλαση της περιοχής, ξεκινώντας συμβολικά με το φύτευμα των πρώτων 1.300 δέντρων της νέας εποχής.

Στη προσπάθεια αυτή η ΒΙΑΝΕΧ καλεί και τις άλλες επιχειρήσεις της περιοχής να συνεργαστούν όλοι μαζί σε κοινές δράσεις ώστε να αποκαταστήσουν το περιβάλλον που ζουν και εργάζονται.

«Οι δράσεις που θα αναπτύξουμε δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας» επισημαίνει η ανακοίνωση.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Φωτιά: Συγκλονιστικό βίντεο με ελικόπτερο Chinook στη μάχη πάνω από την φλεγόμενη Αττική (video)

Σχετικά άρθρα