Βέροια: Ποια γνωστή τραγουδίστρια «θάφτηκε» στα μπουζούκια κάτω από λουλούδια (video)

Η Κρυσταλλία έζησε στη Βέροια στιγμές που θα θυμάται για καιρό. Οι θαμώνες δεν σταματούσαν να ρίχνουν λουλούδια.

Απίθανες σκηνές σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια, με πρωταγωνίστρια την Κρυσταλλία. Το κέφι χτύπησε κόκκινο και από κάποια στιγμή και μετά, τα λουλούδια δεν σταματούσαν να πέφτουν στην πίστα. Η νεαρή τραγουδίστρια έδειχνε να το απολαμβάνει και συνέχιζε με το μικρόφωνο στα χέρια.

Οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, κάνουν το γύρο των social media και δείχνουν ένα μέρος μόνο, από τα όσα έγιναν το Σαββατόβραδο στα μπουζούκια.

Τα πανέρια με τα λουλούδια σχημάτιζαν ένα βουνό που άρχισε να καλύπτει την Κρυσταλλία. Η ίδια με το χαμόγελο στα χείλη έκανε προσπάθεια να συνεχίσει. Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok διακρίνεται μόνο το κεφάλι της. Το υπόλοιπο σώμα έχει καλυφθεί από τα λουλούδια, με τον κόσμο να διασκεδάζει και ορισμένους να ανοίγουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να απαθανατίσουν τις σκηνές.

@user6990093134271♬ πρωτότυπος ήχος – Voice live veria

Η Κρυσταλλία Ρήγα γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1987, στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η τραγουδίστρια είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχέδιο Μόδας και κλασσικό πιάνο.

Έγινε γνωστή μέσα από το συγκρότημα «Otherview» όπου ήταν η βασική τραγουδίστρια για τρία χρόνια, από το 2009 έως το 2012. Πλέον πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στη χώρα, με τις σκηνές στη Βέροια να γίνονται viral και πιθανότατα η καλύτερη διαφήμιση για την ίδια.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα