Βασίλειος Κωστέτσος: Πέθανε η μητέρα του – Βαρύ πένθος για τον σχεδιαστή (photo)

Δύσκολες ώρες περνά ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη μεγάλη απώλεια που βιώνει ο γνωστός σχεδιαστής μέσα σε μόλις λίγους μήνες, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο πέθανε ο πατέρας του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη σκληρό «χτύπημα» της μοίρας, «αποχαιρέτησε» τη μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, γνωστοποιώντας την τραγική είδηση.

«Μάνα μας, μανούλα μου… Κα Άννα! Γιατί ήσουν πάντα μια Κυρία! Έφυγες… Έφυγες… Έφυγες και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ!», έγραψε, προσθέτοντας πως το σοκ είναι μεγάλο, καθώς εκτός από μητέρα ήταν και συνεργάτης του από την ηλικία των 12 ετών.

«Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου από την ηλικία των 12 χρόνων, ακούραστη μάνα! Ιδιοφυΐα, Δημιουργέ, Μέντορα μου… Είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο…», προσθέτει.

Στη συνέχεια, αφού υποστηρίζει ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να το πιστέψει, τονίζει ότι χάρη σε αυτήν, όχι μόνο έγινε ό,τι έγινε, αλλά και θα αφήσει ό,τι αφήσει πίσω του, ενώ εκφράζει τη λύπη του ότι δεν την αγκάλιασε σφιχτά, όπως της άξιζε, για τελευταία φορά.

«Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν με αφήνουν… Η Πόλα και εγώ σήμερα μείναμε ορφανοί! Μάνα μας δεν σε αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά. Έφυγες πικραμένη από αυτή τη ζωή…», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Κατόπιν συγκλονισμένος μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες… έφυγες! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες, δημιούργησες & δεν μπόρεσες… και μακριά του έφυγες, Μεγάλη Κυρία της Μόδας».

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα