Τζεφ Μπέζος: Στην Astir Marina Βουλιαγμένης έδεσε το υπερπολυτελές super yacht του (video)

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος φαίνεται να επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές για μια ακόμα φορά την Ελλάδα, με το super yacht του να βρίσκεται στην Αστήρ Μαρίνα-Βουλιαγμένης.

Το opinionleader.gr, εντόπισε το εντυπωσιακό του σκάφος, να έχει δέσει στην Astir Marina Βουλιαγμένης, στον Αργοσαρωνικό Κόλπο, στην πόλη της Βουλιαγμένης, σε μια από τις ομορφότερες και διασημότερες περιοχές στην Αθήνα.

Το super yacht του Τζεφ Μπέζος με την ονομασία «Koru» είναι ένα σκάφος 127 μέτρων με τρεις ιστούς που φτάνουν στο εκπληκτικό ύψος των 70 μέτρων. Η κατασκευή του πλοίου κόστισε μισό δισεκατομμύριο δολάρια.

Astir Marina Βουλιαγμένης
Astir Marina Βουλιαγμένης

Κατατάσσεται ως το 32o μεγαλύτερο γιοτ παγκοσμίως, το «Koru» έχει ετήσιο λειτουργικό κόστος περίπου είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια. Το superyacht μπορεί να φιλοξενήσει δεκαοκτώ επισκέπτες και απαιτεί πλήρωμα σαράντα ναυτών για τη διαχείριση των ανέσεων του.

Η παρουσία του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, δεν έχει γίνει γνωστή, αφού δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο ίδιος βρίσκεται πάνω στο superyacht του, με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες.

Το «Koru» στην Astir Marina Βουλιαγμένης
Το «Koru» στην Astir Marina Βουλιαγμένης

Όσον αφορά την προσωπική περιουσία του Μπέζος, το Forbes εκτιμά ότι είναι περίπου 196,3 δισεκατομμύρια δολάρια!

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζεφ Μπέζος είχε επιλέξει και πέρσι την Ελλάδα ως προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μετά την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες το 2023, ο Μπέζος και η σύντροφός του, επέλεξαν το Ιόνιο για την καλοκαιρινή τους απόδραση. Ο μεγιστάνας  είχε βρεθεί και στην Λευκάδα, όπου η ομάδα του αποβιβάστηκε από το «Koru».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα