Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για το σχόλιο της για τους Παξούς – Χάνει χιλιάδες follower στο Instagram (photo)

Η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση της για τους Παξούς στο Instagram, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, τι ήταν αυτό που όμως αυτό που έγραψε και προκάλεσε την οργή του κόσμου;

Η Θεσσαλονικιά influencer βρέθηκε για διακοπές στο πανέμορφο νησί του Ιονίου όπου τα εστιατόρια έκλεισαν το μεσημέρι μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε σοκαρισμένη από αυτό το γεγονός και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έσπευσε να σχολιάσει μεταξύ άλλων ότι «ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί».

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ’ ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram με αποτέλεσμα όχι μόνο να δεχτεί κατακραυγή αλλά να χάσει και χιλιάδες followers.

Ιωάννα Τούνη - Η ανάρτηση της για τους Παξούς στο Instagram
Η ανάρτηση της για τους Παξούς στο Instagram

Ενώ είχε φτάσει στις 800.000 χιλιάδες ήδη μετά από την θύελλα αντιδράσεων με τη ανάρτηση της έχει χάσει μέχρι αυτήν τη στιγμή πάνω από 7.000 χιλιάδες followers.

Διαβάστε παρακάτω μερικά ενδεικτικά σχόλια του κόσμου στο Twitter για την Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Twitter - σχόλιο για Παξούς Ιωάννα Τούνη - Twitter - σχόλιο για Παξούς

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώην Survivor ολόγυμνη στο instagram (photo)

Σχετικά άρθρα