Τόλης Βοσκόπουλος: Τι είπε η πρώην σύζυγος Τζούλια Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 81 ετών και σκόρπισε θλίψη στον πανελλήνιο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η φωνή του «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού σίγησε για πάντα.. Μία δήλωση όμως που θα συζητηθεί έκανε η Τζούλια Παπαδημητρίου, την ημέρα του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου.

Παρά την οριστική και αμετάκληση απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει.

Τόλης Βοσκόπουλος, Τζούλια Παπαδημητρίου - γάμος
Τόλης Βοσκόπουλος, Τζούλια Παπαδημητρίου – γάμος

Η πρώην σύζυγος του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε στο debater: «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε:

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Σίγησε για πάντα η φωνή του πρίγκιπα – Πότε θα γίνει η κηδεία του (video)

Σχετικά άρθρα