Το Opening Party του πρώτου Pride Gallery (photo)

(φωτο επάνω: Ανδρέας Τομάζου, Λάουρα Νάργες, Δημήτρης Ανδρέου, Νικηφόρος Βυθούλκας) 

Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκε στο Opening Party του πρώτου Pride Gallery στο κατάστημα Sneaker10 στην οδό Μητροπόλεως 76 στην Αθήνα, απολαμβάνοντας premium cocktails της Vodka Stoli, που υποδέχθηκε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ΑθηναΪκού fashion crowd και πολλούς Street Style Influencers.

Με canvas το νέο vegan Stan Smith, την αγάπη για τα Sneakers, την Urban Culture, και την Τέχνη, η Νο1 Αλυσίδα Sneakers ,το Sneaker10 μαζί με την Vodka Stoli και το Athens Pride, καινοτόμησαν δημιουργώντας 30 limited edition Pride Stan Smiths.

Δημήτρης Λαγός, Μαρία Ανδρούτσου, Γιάννης Σπαλιάρας, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Αναδιώτης
Δημήτρης Λαγός, Μαρία Ανδρούτσου, Γιάννης Σπαλιάρας, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Αναδιώτης

Το Opening Party με απόλυτο πρωταγωνιστή τα χρώματα της Pride Flag και ένα DIY Tote Station απογείωσαν οι δροσιστικές γεύσεις των Stoli Vodka drinks και το Live DJ set του Dino MFU.

H καρδιά της Αθήνας χτύπησε στο πιο cool urban Party της μεγαλύτερης αλυσίδας για sneaker addicts στην Ελλάδα με την απολαυστική STOLICHNAYA, προϊόν του διεθνούς Ομίλου SPI Group, που αποτελεί κορυφαίο στην κατηγορία του σήμα, διανέμεται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως και εδώ και πολλά χρόνια, κατέχει ηγετική θέση και στην ελληνική αγορά.

Δημήτρης Ανδρέου, Μαρίνα Μαντζίρη, Dino MFU, Βασιλική Μήτση
Δημήτρης Ανδρέου, Μαρίνα Μαντζίρη, Dino MFU, Βασιλική Μήτση

Η Stolichnaya είναι η κορυφαία σε πωλήσεις αυθεντική βότκα παγκοσμίως, με αποκλειστικό διανομέα της την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

North Padel Club: Πλήθος επωνύμων στα εγκαίνια των νέων υποδομών άθλησης (photo)

Σχετικά άρθρα