Θύμιος Μπουγάς: Πως ήταν πριν το ατύχημα – Συγκομίζει η περιγραφή για τη ζωή του (video)

Ο Θύμιος μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» περιγράφοντας πως σιγά – σιγά οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το πλάι του, ενώ δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Αυτός είναι ο Θύμιος που οι περισσότεροι δεν γνωρίσαμε ποτέ και αυτός είναι ο Θύμιος που μέσα από την περιπέτεια του τον έμαθε όλη η Ελλάδα.

Για χρόνια έζησε στο περιθώριο, άντεξε κακουχίες, υπέμενε δυσκολίες και τελικά βγήκε νικητής. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή και το πρόσωπο του και για το άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς στον Πύργο.

Θύμιος Μπουγάς - πριν το ατύχημα
Θύμιος Μπουγάς – πριν το ατύχημα

«Μετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες», δήλωσε ο Θύμιος στα «ΝΕΑ».

Για 49 ημέρες φοβισμένος κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, δίχως να γνωρίζει ότι σχεδόν όλη η χώρα τον έψαχνε.

«Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Δεν είχα τηλεόραση, ούτε κινητό. Και απορώ, αφού με έψαχναν, γιατί δεν κόλλαγαν ένα χαρτί σε μια κολόνα; Τώρα διαβάζω στα site ότι με έψαχνε όλη η χώρα».

Θύμιος Μπουγάς – Μία νέα ζωή

Πλέον η ζωή του αρχίζει και αλλάζει. Γνωρίζει ότι υπάρχει κόσμος έξω που νοιάζεται και θα τον βοηθήσει έμπρακτα. Την αγάπη του κόσμου σε αυτή τη νέα του αρχή, την ένιωσε και ο ίδιος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA.

Ο Θύμιος με τη βοήθεια του δήμου Πύργου μένει πλέον σε διαμέρισμα, ενώ πέρα από την ιατρική βοήθεια, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτιση του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται αλλά και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα