Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών από τη Σίσσυ Χρηστίδου – Αλλάζει τα δεδομένα για τη διατροφή (video)

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος, καθώς δεν κατέβαλε στην πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη συνεχίζεται, με τον τραγουδιστή να καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-live», το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σήμερα ξανά στα δικαστήρια, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών.

Αν μετά το αίτημά του, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής κι εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια.

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα