Θεσσαλονίκη – γυμναστής: Μακρύς ο «δρόμος» για τη διαλεύκανση της μυστηριώδους υπόθεσης αυτοκτονίας (video)

Θύμα απάτης φαίνεται πως είχε πέσει ο 50χρονος γυμναστής που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι τον γνώριζαν εστιάζουν την προσοχή τους στη γυναίκα με την οποία συνδεόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο email που έστειλε σε περισσότερους από 20 παραλήπτες, η γυναίκα «αράχνη» τού απέσπασε με διάφορα τεχνάσματα ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, κάτι που ισοδυναμούσε με την οικονομική του καταστροφή.

Μάλιστα, πάνω από το τελευταίο του κείμενο είχε φροντίσει να βάλει τη φωτογραφία της γυναίκας.

Θεσσαλονίκη - 50χρονος γυμναστής
Θεσσαλονίκη – 50χρονος γυμναστής

«Ήθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

«Δείχνει» οργανωμένο κύκλωμα

Ο 50χρονος γυμναστής, αναφερόμενος στη γυναίκα που τον είχε τυλίξει στο ιστό της, άφηνε και αιχμές για εμπλοκή της ακόμα και σε υπόθεση καταγγελίας βιασμού πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη, ενώ την εμπλέκει και σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

«Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου…».

Το επίμαχο πάρτι

Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για δασκαλεμένα κορίτσια που συμμετέχουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα.

Μάλιστα, αναφέρεται και στην 17χρονη κόρη της γυναίκας που του απέσπασε χρήματα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχει πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από την μητέρα της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν η έφηβη θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ.

Ο 50χρονος γυμναστής – Μακρύς ο δρόμος

Λόγω του περιεχομένου της ανάρτησης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, ο δρόμος μέχρι τη λύση του μυστηρίου είναι μακρύς. Κι αυτό, διότι οι αρχές πέρα από την τελευταία του ανάρτηση και το e-mail, έχουν σκοπό να ελέγξουν τα κινητά τηλέφωνα του 50χρονου γυμναστή, τις κλήσεις και τα μηνύματα που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, όπως και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές, προκειμένου να συλλεχθούν όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία που ίσως να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα έχουν οι καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του γυμναστή, όπως η οικογένεια του, στενοί φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι που κατονόμασε ο ίδιος στην ανάρτηση του και, όπως ο ίδιος ανέφερε, τον έφεραν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα