Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια Προξενείου του Μαυροβουνίου – Επίτιμος Πρόξενος ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (photo)

(φωτο επάνω: Σταύρος Καλαφάτης, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης)

Τα ιστορικής σημασίας εγκαίνια έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου, Καθηγητή Δρ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς.

Ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου μίλησε με θερμότατα λόγια για τον Επίτιμο Πρόξενο, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε).

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την ειδική σημασία και συμβολισμό που έχει το Προξενείο για την ενταξιακή προσπάθεια της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και την πολυεπίπεδη εμβάθυνση των σχέσεων με την Ελλάδα.

Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος
Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος

Ο εορτασμός των εγκαινίων στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρουσία σύσσωμης της Θρησκευτικής, πολιτικής, αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ηγεσίας της Βορείου Ελλάδας.

Ειδικότερα, τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άνθιμος, και την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Γεωργίας του Μαυροβουνίου, Αλεξάντερ Στιόβιτς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Άνα Βουκαντίνοβιτς, Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο ιδρυτής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Δρ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα κ. Χρήστος Βαρδίκος, εκπρόσωποι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και σημαίνοντες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βγήκε ολόγυμνη σε κεντρικό δρόμο (photo)

Σχετικά άρθρα