Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάλεσα σε προσευχή για βροχή να σβήσουν οι φωτιές (photo)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά για τη δύναμη της προσευχής και την «προετοιμασία» πριν τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Για την καρμική σχέση με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και όσα προηγήθηκαν πριν τη γνωριμία τους αλλά και για τα πύρινα μέτωπα και τις πυρκαγιές που έπληξαν το καλοκαίρι τη χώρα μας, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Σύμφωνα με το απόσπασμα από δηλώσεις του που προβλήθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, «Happy Day», ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως πιστεύει πολύ στη δύναμη της προσευχής και μάλιστα πριν γνωρίσει τη σύζυγό του, όπως είπε, είχε προετοιμαστεί στο «Άγιον Όρος», με Σαμάνους, Ινδιάνους και δασκάλους Ταϊτσί.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει πυρρίχιο στη βροχή
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει πυρρίχιο στη βροχή

«Ο ερχομός της συζύγου μου στη ζωή μου ήταν άλλο ένα τυχερό, αλλά όταν ήρθε η σύζυγός μου ήμουν πλέον έτοιμος να διακρίνω τα τυχερά. Είχαν προηγηθεί επισκέψεις μου στον Άγιον Όρος και συζητήσεις με σαμάνους, Ινδιάνους της Αμερικής και δασκάλους Ταϊτσί και γιόγκα. Ήμουν έτοιμος να αφοσιωθώ στο ιερό θηλυκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής και είδα την προσευχή μου να υλοποιείται. Η γυναίκα μου και οι δυο κόρες μου είναι η προσευχή μου. Αν δεν τα σέβομαι εγώ θα φταίω μετά, θα είμαι αχάριστος», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του με αφορμή ερώτηση σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στις αρχές Αυγούστου, στην οποία μεταξύ άλλων ζητούσε από όλους να προσευχηθούν για να σβήσουν οι φωτιές.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Εύβοια: Καταρρακτώδης βροχή στη περιοχή των πυρκαγιών – Με πανηγυρισμούς την υποδέχθηκαν οι κάτοικοι (video)

Σχετικά άρθρα