Τέλεια Απόδραση: Special επεισόδιο για την ΕΛΠΙΔΑ (video)

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του special επεισοδίου του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, «Η Τέλεια Απόδραση» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και καλεσμένους τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά που έπαιξαν για τα παιδιά του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Δημήτρης ΓκοσμάνηςΑπό: Δημήτρη Γκοσμάνη

Το Μεγάλο Σάββατο, στις 20:00 «Η Τέλεια Απόδραση» είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Μέσα στα 30 αυτά χρόνια, η ΕΛΠΙΔΑ, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών με καρκίνο, στηρίζοντας τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, χάρη στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, τον Ξενώνα και το Ογκολογικό Νοσοκομείο που η ΕΛΠΙΔΑ έχει δημιουργήσει.

Η Σταματίνα και ο Κώστας διαγωνίστηκαν και συνεργάστηκαν στην «Τέλεια Απόδραση» για ένα πολύ σπουδαίο σκοπό: Ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ για να στηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο. Στο εντυπωσιακό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, οι δύο παρουσιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δώρα γίνεται.

Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο Κώστας ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί πριν να κλείσουν οι πόρτες.

Μάλιστα, οι δύο special guests κλήθηκαν να αλλάξουν και ρόλους, κι έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη.

Ο Alpha θα δωρίσει στην ΕΛΠΙΔΑ ποσό ίσης αξίας με τα δώρα που κέρδισαν οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές.

Λίγο πριν την Ανάσταση, ανοίγουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

https://youtu.be/Nr4RlMKyiqo

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα