Τάσος Βουγιατζής: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής (video)

Ο Τάσος Βουγιατζής έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στους δεκάδες καλλιτέχνες με τους οποίους είχε συνεργαστεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, ήταν ένας δημιουργός που είχε τροφοδοτήσει το ελληνικό ρεπερτόριο με πλήθος τραγουδιών.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Δήμου η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

Ελένη Δήμου - Facebook
Ελένη Δήμου – Facebook

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Ο Τάσος Βουγιατζής γεννήθηκε το 1963 στον Πειραιά.

Ήταν ευρύτερα γνωστός ως «Τάσος με τις Μασέλες» καθώς «Μασέλες» ονομαζόταν το πρώτο του συγκρότημα. Από την δεκαετία του ’80 κι έπειτα υπήρξε συνθέτης και στιχουργός πολλών τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί τραγουδιστές.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα «Απλά τα πράγματα» (Καίτη Γαρμπή), «Είσαι το λάθος μου» (Γλυκερία), «Έχω μια αγάπη για σένα» (Χαρούλα Αλεξίου), «Ζώνες ασφαλείας» (Νότης Σφακιανάκης), «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις» (Κώστας Μακεδόνας), «Όλη μου η ζωή ευθύνη» (Βίκυ Μοσχολιού), «Ποτέ δεν είναι αργά» (Εκείνος και Εκείνος), «Προτεραιότητα» (Έλενα Παπαρίζου), «Τι ζητάς» (Λίτσα Διαμάντη) κ.α.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα