ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά για τις σχέσεις συνεργατών του με τον Φουρθιώτη, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για θέατρο του παραλόγου, τονίζοντας ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τώρα ότι η υπόθεση Φουρθιώτη είναι «εξαιρετικά δυσώδης». Ο ίδιος που επί υπουργίας του είχαν αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει».

Μένιος Φουρθιώτης - συνελήφθη
Μένιος Φουρθιώτης – συνελήφθη

Στη συνέχεια στης ανακοίνωσης αναφέρει ότι: «υπουργοί και στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου. Ωστόσο το ερώτημα, το οποίο έθεσε εκ νέου σήμερα και ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη, παραμένει, ένα μήνα μετά τις πρώτες αποκαλύψεις».

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές;», υπογραμμίζοντας πως «όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει».

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα