Συνάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τη γνωστή εργατολόγο Μαρλέν Ασημακοπούλου στο Κολωνάκι (photo)

Η κορυφαία εργατολόγος Μαρλέν Ασημακοπούλου συνάντησε στο γραφείο της στο Κολωνάκι τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Μαρλέν Ασημακοπούλου και Βίκυ Χατζηβασιλείου αντάλλαξαν απόψεις για το τι σημαίνει να είσαι σύγχρονη γυναίκα, τι σημαίνει να έχεις μία απαιτητική καθημερινότητα που να χωράει τα πάντα: πολύωρη εργασία, οικογένεια, φίλους, ενασχόληση με τα κοινά και πώς επιτυγχάνεται η ισορρροπία ανάμεσα σε όλους τους ρόλους.

Οι δύο πετυχημένες γυναίκες σχολίασαν και τα κοινά τους σημεία, τις σπουδές τους στη Νομική, την εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και τις αναμνήσεις τους από τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια.

Μαρλέν Ασημακοπούλου εργατολόγος Κολωνάκι
Μαρλέν Ασημακοπούλου, εργατολόγος

Η Μαρλέν Ασημακοπούλου, από τις καλύτερες δικηγόρους της γενιάς της, δυναμική, πιστή στον όρκο της και στο δίκαιο, δεν σταματά να ενημερώνεται για τις εξελίξεις, να «μαθαίνει και να ξεμαθαίνει», όπως λέει. Γιατί η Μαρλέν Ασημακοπούλου έχει έναν και μόνο στόχο: «Να κοιτάζει τους εντολείς της στα μάτια και να νιώθει την ίδια ακριβώς δικαίωση με εκείνους», που την εμπιστεύτηκαν να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις τους. Άλλωστε, αυτή είναι και η μεγαλύτερη της ικανοποίηση.

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα