Στο HISTORY HD το πολυβραβευμένο φιλμ του Αλίμου (video)

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε ότι το πολυβραβευμένο φιλμ του Νίκου Μαστοράκη «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond» θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD της COSMOTE TV στις 23 Ιουλίου, στις 23:00 και στις 16 Αυγούστου, στις 22:30.

Παράλληλα, από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, με κεντρικό θέμα τον Άλιμο, πραγματοποιείται στο COSMOTE HISTORY HD. Αποτελεί κι αυτό ένα είδος βράβευσης, που έρχεται να προστεθεί στα συνολικά οκτώ βραβεία που έχει ήδη αποσπάσει το ντοκιμαντέρ».

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης
Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

Το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond» έχει αποσπάσει οκτώ διεθνή βραβεία, κερδίζοντας και 12 υποψηφιότητες σε άλλες διεθνείς παρόμοιες διοργανώσεις.

Το φιλμ αποτελεί την ισχυρότερη προβολή του Αλίμου αλλά και της χώρας στη διεθνή σκηνή, ενώ σύμφωνα με τις κριτικές που έλαβε από τους οργανωτές των φεστιβάλ αυτών, χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Οκτώ διεθνή βραβεία για το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο (video)

Σχετικά άρθρα