Στέλιος Κούλογλου: Δεν αποκλείεται η επιστροφή Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενόσω ο πολιτικός «σεισμός» στην Κουμουνδούρου καλά κρατεί, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, έριξε «βόμβα» σε αποψινή του (19/02) συνέντευξη στο ONE channel, υποστηρίζοντας πως «δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κούλογλου υποστήριξε ότι «από ό,τι έχω καταλάβει και χωρίς να έχω πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκλείσει την ιδέα (σ.σ. της επιστροφής). Τώρα, μένει να φανεί τι μορφή θα έχει, αν θα είναι απλώς μία παρέμβαση ή θα έχει μονιμότερο χαρακτήρα».

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην τοποθετηθεί ούτε κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού ούτε όταν αποχώρησε η «ομάδα των 40άρηδων», η τρέχουσα συγκυρία κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος και γι’ αυτόν τον λόγο, ορισμένοι ελπίζουν πως ενδεχομένως να αποφασίσει να τοποθετηθεί έστω και μέσω κάποιας διαρροής.

«Τα στρατόπεδα είναι χωρισμένα, ο Κασσελάκης έχει κάνει φεστιβάλ λαθών»

«Πρέπει να τα περιμένεις αυτά από έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την Αριστερά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό», υπογράμμισε ακόμη ο κ. Κούλογλου. Επιπλέον, σημείωσε πως «η μεγάλη ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές, χάθηκε το 2019».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα