Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβρισε και έδιωξε τον πατέρα του – «Είσαι μ@λ@@@ς, φύγε» (video)

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αυτή την εβδομάδα στη Βιέννη και παίζει με τον Αυστριακό Ντένις Νόβακ. Κατά την διάρκεια του 1ου σετ δέχτηκε μπρέικ στο 7ο γκέιμ και δεν άντεξε.

Ξέσπασε και είπε προς το μέρος που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του: «Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@». Λίγο αργότερα τους είπε να φύγουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξεσπάει» στον πατέρα του.

Ο Απόστολος κάποιες φορές για να τον ηρεμήσει φεύγει από την εξέδρα.

Το 2020 στην Αυστραλία είχε ξεσπάσει στον πατέρα του και λίγο έλειψε να τον χτυπήσει με τη ρακέτα! Η κίνηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του η οποία τον ανακάλεσε στην τάξη.

Στο US Open και σε ένα παιχνίδι με τον Μπόρνα Τσόριτς ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διώξει από την εξέδρα τον πατέρα του για να ηρεμήσει αφού έχανε ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Έχουν τσακωθεί ακόμη και σε προπόνηση στη Μαγιόρκα.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Στέφανος και ο Απόστολος. Οι δύο τους έχουν προκαλέσει σχόλια εις βάρος τους από αντιπάλους του Στέφανου αφού ο Απόστολος χωρίς να έχει το δικαίωμα έδινε οδηγίες εν ώρα αγώνα.

Πάντως κάθε χρόνο στην ημέρα του πατέρα του εύχεται χρόνια πολλά. Πριν από λίγους μήνες ο γιος είχε κάνει στον πατέρα δώρο μια Aston Martin.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα