Σταύρος Νικολαϊδης: Σοβαρό τροχαίο για το γνωστό ηθοποιό (video)

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» βγήκε ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο ηθοποιός ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με δεμένο κεφάλι και χέρι.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος προσέκρουσε σε σταματημένο όχημα, οδηγώντας με ταχύτητα 70-80χλμ/ανά ώρα, με αποτέλεσμα το όχημά του να διαλυθεί.

«Δεν έγινε ξημερώματα το τροχαίο, έγινε απόγευμα, να μη νομίζει ο κόσμος ότι ήμουν πιωμένος. Ήταν ένα περίεργο σημείο, δεν είχα καλή ορατότητα. Και για να μη λέω βλακείες και κρύβομαι, πήρα λίγο την προσοχή μου από το δρόμο και εστίασα στο κινητό για δευτερόλεπτα. Ευτυχώς φορούσα ζώνη».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος, βρήκα κάτω το κινητό μου και κάλεσα την γυναίκα μου, η οποία έτσι όπως με άκουσε νόμιζε ότι ξεψυχάω», συμπλήρωσε. «Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό» ανέφερε.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης αποκάλυψε ακόμα ότι μετά το τροχαίο, κανένα από τα διερχόμενα οχήματα δεν σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος. «Μες τη θολούρα μου θυμάμαι ότι 2-3 αμάξια που είδα ότι πέρασαν εκείνη την ώρα, δεν σταμάτησε κανείς» είπε συγκεκριμένα.

«Έχω εφτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο. Ήταν σοκαριστικό», είπε κλείνοντας ο Σταύρος Νικολαϊδης.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα