Στάθης Ψάλτης: Έγινε υπηρεσιακά η εκταφή του – Ουδείς ενδιαφέρθηκε – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη (photo)

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017. Την Τρίτη 7 Μαΐου 2022, ο Δήμος Ζωγράφου προχώρησε στην εκταφή του ηθοποιού.

Η είδηση της εκταφής έγινε γνωστή από τη σελίδα στο Facebook «Μένουμε Ζωγράφου».

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» ανέφερε μέλος της ομάδας.

Στάθης Ψάλτης - εκταφή
Στάθης Ψάλτης – εκταφή

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, γράφοντας «Ντροπή και αίσχος». «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στο Facebook.

Λίγο αργότερα, η Μαίρη Μπάρκουλη κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, και με νέο post ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον δήμαρχο και συζήτησαν για το θέμα.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει», έγραψε στη νέα ανάρτηση η Μαίρη Μπάρκουλη.

Μαίρη Μπάρκουλη - Στάθης Ψάλτης
Μαίρη Μπάρκουλη – Στάθης Ψάλτης

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα