Σποτ για το εμβόλιο με πρωταγωνιστές το ζεύγος Κοκοβίκου (video)

Ένα συγκινητικό διαφημιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού ανέβασε στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» είναι και οι πρωταγωνιστές του σποτ, που είναι αφιερωμένο για όσους ξεκινούν να εμβολιαστούν.

Μόνο που ο «Αντωνάκης» δεν παίρνει το καπέλο του αλλά την μάσκα του.

Εμπνευσμένο το σποτ από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο και με το μήνυμα «Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής» ο πρωθυπουργός τόνισε την σημασία του εμβολιασμού στα social media με πρωταγωνιστές το αγαπημένο ζευγάρι του Ελληνικού Κινηματογράφου.

«Το ραντεβού κλείστηκε, οι αγκαλιές αποφεύχθηκαν και το θρυλικό ζευγάρι έσπευσε στο ειδικό κέντρο εμβολίων».

Νίκος Χαρδαλιάς: Θερμές ευχαριστίες στον “Αντωνάκη” και την “Ελενίτσα”

Σε ανάρτηση στο Twitter σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το εμβόλιο είναι δικαίωμα και προνόμιο μαζί. Ένα διαβατήριο για να ανακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας αλλά κυρίως την κοινή μας ζωή που τόσο έχουμε στερηθεί. Θερμές ευχαριστίες στον “Αντωνάκη” μας Γιώργο Κωνσταντίνου και την «”Ελενίτσα” μας Μάρω Κοντού. Ζέσταναν τις καρδιές μας..».

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Οριστικό τέλος από την ΕΡΤ (ανακοίνωση)

Σχετικά άρθρα