Η Σκανδιναβική JYSK υποδέχεται το καλοκαίρι στο Άλσος της Κηφισιάς (photo)

φωτο επάνω: Ασπασία Βλάχου (Αντιδήμαρχος Κηφισιάς), Αγάπη Πολίτη, Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης

Έναν πολύχρωμο ανθισμένο κήπο, δημιούργησε η εταιρεία JYSK, φέρνοντας δροσερό αέρα Σκανδιναβικού καλοκαιριού στην καρδιά του Άλσους της Κηφισιάς.

Δημήτρης ΓκοσμάνηςΑπό: Δημήτρη Γκοσμάνη

Παρουσίασε την νέα συλλογή της με έπιπλα και άλλα προϊόντα κήπου στο πλαίσιο της φετινής, 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιείται από τις 6 Μαΐου έως και τις 23 Μαΐου.

Θέμης Κάτσης (Β2Β Manager JYSK Ελλάδας), Κώστας Δημόπουλος (Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας)
Θέμης Κάτσης (Β2Β Manager JYSK Ελλάδας), Κώστας Δημόπουλος (Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας)

Είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε το καλοκαίρι; Στη JYSK έχουν ήδη καλοκαιρινή διάθεση και ανανεωμένη συλλογή ειδών κήπου. Πανέμορφα και αναπαυτικά έπιπλα κήπου, γλάστρες, φαναράκια και άλλα διακοσμητικά κήπου έχουν διαμορφώσει έναν όμορφο χώρο, όπου εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο καθώς και επισκέπτες της ανθοκομικής έκθεσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, είχαν την ωραία εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά.

Έφη Κολέκα, Στέλιος Καφαντάρης, Χρύσα Κακιώρη, Δημήτρης Γκοσμάνης, Χρήστος Νέζος
Έφη Κολέκα, Στέλιος Καφαντάρης, Χρύσα Κακιώρη, Δημήτρης Γκοσμάνης, Χρήστος Νέζος

Καθ’ όλη την διάρκεια της Ανθοκομικής έκθεσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος καθώς και οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της JYSK θα βρίσκονται εκεί δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με το Σκανδιναβικό design που πρεσβεύει η Δανέζικη εταιρεία.

Ευφροσύνη Πολυζώη - Έλλη Φλέγγα
Ευφροσύνη Πολυζώη – Έλλη Φλέγγα

Ένας ακόμα λόγος για επίσκεψη αποτελεί το θεματικό πάρκο της Έκθεσης που φέτος έχει θέμα τους κήπους του κόσμου. Αρχιτέκτονες τοπίου και κηποτεχνικοί έχουν σχεδιάσει 9 κήπους από όλο τον κόσμο και φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν νοερά και να μας μυήσουν στην κουλτούρα και τις κηποτεχνικές τάσεις χωρών όπως η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Ελλάδα κ.α.

Ανδρέας Λαγός, Στέλιος Καφαντάρης - Βάσια Πίτσιου
Ανδρέας Λαγός, Στέλιος Καφαντάρης – Βάσια Πίτσιου

Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά κήπου της JYSK δένουν απόλυτα με την αισθητική των κήπων και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2015 και ήδη διαθέτει 44 καταστήματα στη χώρα μας.

φωτο: Studio Panoulis

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα