Σέρρες: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 11χρονου – Σκοτώθηκε από έκρηξη λέβητα στο σχολείο (video)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, ο οποίος σκοτώθηκε από την έκρηξη του λέβητα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του 9ου δημοτικού σχολείου.

Οι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών βρέθηκαν όλοι οι συμμαθητές του 11χρονου, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, συγγενείς και φίλοι του άτυχου παιδιού που τον αποχαιρέτησαν με βουβό θρήνο, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού και η μικρότερη αδελφή του. Η οικογένεια μετακόμισε πριν από έναν χρόνο από την Αθήνα στις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας, σε αναζήτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά τους.

Μία οικογένεια πενθεί και μαζί της όλη η πόλη. Από το πρωί οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο δημαρχείο της πόλης των Σερρών και οι παιδικές φωνές «πάγωσαν», αφού όλα τα σχολεία του δήμου σήμερα παρέμειναν κλειστά.

Σέρρες - η κηδεία του 11χρονου μαθητή
Σέρρες – η κηδεία του 11χρονου μαθητή

Σέρρες – Να αποδοθούν ευθύνες

Ο θείος του 11χρονου μαθητή, φανερά συγκλονισμένος, ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο τέτοιο τραγικό περιστατικό.

Από νωρίς το πρωί, μαθητές, γονείς και φίλοι επισκέφθηκαν το κλειστό δημοτικό σχολείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 11χρονος αφήνοντας λίγα λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης. Στον εξωτερικό τοίχο της σχολικής μονάδας έχει αναρτηθεί πανό που γράφει: «Ο θάνατος σου δεν θα ξεχαστεί. Θέλουμε σχολεία ασφαλή. Μαθητές Σερρών».

Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η οικογένεια, όπως δήλωσε το πρωί ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, τονίζοντας ότι κάποιοι μετέτρεψαν το σχολείο σε ωρολογιακή βόμβα.

opinion-google-news-2

Εικόνες από το epiloges.tv

Σχετικά άρθρα