SANTAIR: Γιόρτασε τα 25 χρόνια για ένα καλύτερο αύριο στην υγεία και τη ζωή (photo)

Η εταιρεία Ιατρικών Εφαρμογών SANTAIR A.E. συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η εταιρεία έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υγείας, με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων ιατρικών εφαρμογών σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία καθώς και σε ασθενείς.

Η SANTAIR ΑΕ γιόρτασε τα 25 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής πορείας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Γκολφ Γλυφάδας, παρουσία της Διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, συνεργατών από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και πολλών φίλων της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους και εκπρόσωποι των Οίκων του Εξωτερικού με τους οποίους συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην Ελλάδα.

Γεώργιος Βιδάλης (Πρόεδρος Santair ΑΕ), Ειρήνη Βιδάλη (Δ/νων Σύμβουλος Welcare-Ιατρικά Είδη), Κώστας Γάτσιος (Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας), Παναγιώτης Μπάγκας (Εμπορικός Διευθυντής), Μιχάλης Δελαπόρτας (Αναπλ. Γενικός Διευθυντής)
Γεώργιος Βιδάλης (Πρόεδρος Santair ΑΕ), Ειρήνη Βιδάλη (Δ/νων Σύμβουλος Welcare-Ιατρικά Είδη), Κώστας Γάτσιος (Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας), Παναγιώτης Μπάγκας (Εμπορικός Διευθυντής), Μιχάλης Δελαπόρτας (Αναπλ. Γενικός Διευθυντής)

Ο Πρόεδρος της SANTAIR AE κ. Γεώργιος Βιδάλης για την επέτειο των 25 χρόνων, ανέφερε: «Η SANTAIR γιορτάζει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, καθώς πιστή στη δέσμευσή της όλα αυτά τα χρόνια, κάνει τη διαφορά στο χώρο της υγείας, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού μας στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας.  Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά στην αγορά των ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων και homecare, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας και την καινοτομία ώστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της νέας εποχής».

Τέλλος Αγαπηνός, Νίκος Αγαπηνός, Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού, Βασίλης Μπαλοβρούβας
Τέλλος Αγαπηνός, Νίκος Αγαπηνός, Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού, Βασίλης Μπαλοβρούβας

Ακολουθεί περιγραφή για την εταιρεία SANTAIR AE:

Ιδρύθηκε το 1997 και ξεκίνησε με ΗomeCareθεραπεία υπνικής άπνοιας και αναπνευστικές συσκευές. Με διορατικότητα, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, αλλά και εστίαση στην επιχειρηματική αριστεία, η εταιρεία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε, ώστε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων,  αλλά κυρίως, στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των πελατών της.

Άννα Μπέλια, Ντέμη Βερνίκου, Τάτη Μποκότση, η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και ο Γιώργος Ντάβλας
Άννα Μπέλια, Ντέμη Βερνίκου, Τάτη Μποκότση, η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και ο Γιώργος Ντάβλας

Αντιπροσωπεύει σήμερα τα μεγαλύτερα brands ιατρικών μηχανημάτων παγκοσμίως: Gettinge, Maquet, Philips, Arjo, Masimo, Enicor, Aerogen, Sphingotec, Aerte, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη - Λάουρα Κοντάρη, Ρόζα Αρσενιάν
Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη – Λάουρα Κοντάρη, Ρόζα Αρσενιάν

Χειρουργικές αίθουσες, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, δωμάτια νοσηλείας σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία φέρνουν την υπογραφή της SANTAIR και είμαστε περήφανοι που ανταποκρινόμαστε με ολοκληρωμένες λύσεις, εκεί όπου απαιτείται σύνθετος σχεδιασμός, αξιόπιστος και υπερσύγχρονος  ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος - Μπάμπης Δανιηλίδης, Σάρα Λέκκα
Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος – Μπάμπης Δανιηλίδης, Σάρα Λέκκα

Ο βασικότερος πυλώνας της εταιρείας είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι συνιστούν το σημαντικότερο παράγοντα ανάπτυξης και την κινητήρια δύναμή της. Η εταιρεία ενσωματώνει και υποστηρίζει κάθε νέα τεχνολογική καινοτομία στο χώρο, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της, έχουν κατατάξει την SANTAIR ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ιατρικών εφαρμογών στην χώρα μας.

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα