Σάκης Αρναούτογλου: Νέα στοιχεία για τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα και τις περιοχές που θα έχουν βροχές κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία.

Μπόρες θα υπάρχουν και τη Μεγάλη Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου ανάφερε πως το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) βροχές και καταιγίδες θα έχουν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, και η δυτική Μακεδονία, Το μεσημέρι τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα στη Θεσσαλία, τη βόρεια Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Κατά την διάρκεια της περιφοράς του επιταφίου οι βροχές θα έχουν περιοριστεί στη βορειοανατολική χώρα.

Το Μεγάλο Σάββατο (15/4) ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα, ενώ από την Κυριακή του Πάσχα θα ξεκινήσουν οι βροχές.

Το πρωί οι βορειοανατολικές ακτές της Ελλάδας και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα δουν κάποιες βροχές. Μπόρες και καταιγίδες θα έχουν τα Επτανήσια και τα βορειοδυτικά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, τη βόρεια Στερεά, τη Θεσσαλία, την κεντρική και δυτική Μακεδονία, η οποία θα δει και χιόνια σε υψόμετρο πάνω από τα 1.600 μέτρα.

Όσο για τη Δευτέρα του Πάσχα, όπου θα επιστρέψουν και οι περισσότεροι εκδρομείς, βροχές και καταιγίδες θα εντοπίζονται σε Επτάνησα, κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, Θράκη, αλλά και τοπικά στις Κυκλάδες. Στη συνέχεια της ημέρας, τα φαινόμενα θα κινηθούν και στην Πελοπόννησο, την υπόλοιπη Θεσσαλία, ενώ η Αττική ίσως έχει κάποιες μπόρες στα ορεινά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για τον καιρό.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα