Ρούλα Κουσκουρή: Από τη μάχη της ενημέρωσης στη μάχη του σταυρού για τη γνωστή δημοσιογράφο (photo)

Μετά από 25 χρόνια στη Δημοσιογραφία και στην τηλεόραση, η Ρούλα Κουσκουρή αποφάσισε να μεταπηδήσει στον χώρο της Πολιτικής, ως υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος του STAR θα είναι υποψήφια στον Δυτικό τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές. Το βάπτισμα του πυρός έγινε στην τοπική αυτοδιοίκηση πριν τέσσερα χρόνια, όταν δυναμικά εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Ίλιον.

Η πορεία της εντυπωσίασε τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, και όπως όλα δείχνουν αποτελεί την έκπληξη στον Δυτικό τομέα, δίπλα στα κορυφαία ονόματα με τα οποία συναγωνίζεται.

Ρούλα Κουσκουρή - Η δημοσιογράφος υποψήφια στον Δυτικό τομέα της Αθήνας
Ρούλα Κουσκουρή – Η δημοσιογράφος υποψήφια στον Δυτικό τομέα της Αθήνας

Η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή και στενή συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη αποδέχθηκε την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να ριχθεί στη μάχη του σταυρού, σε μια δύσκολη εκλογική περιφέρεια. Εκλεγμένη πριν από τέσσερα χρόνια στον Δήμο Ιλίου, ιδιαίτερα δημοφιλής και δραστήρια, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα της καθημερινότητας με τα οποία ασχολείται άλλωστε καθημερινά στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δημοσιογράφος του STAR Ρούλα Κουσκουρή
Η δημοσιογράφος του STAR Ρούλα Κουσκουρή

Υπηρέτησε για χρόνια το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια το δικαστικό ρεπορτάζ. Η σοβαρή πιθανότητα να εκλεγεί, κόντρα στα μεγαθήρια της πολιτικής σκηνής, κάνει την απόφαση της πιο σημαντική. Τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στην Πειραιώς εκτίμησαν τον αυθορμητισμό της, τη σοβαρότητα της, τις γνώσεις της και τη διάθεση της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπολίτες της και να εργάζεται άοκνα για το κοινό καλό.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα