Πύργος – Εξαφάνιση Θύμιου: Έρχονται προσαγωγές μετά το εξοργιστικό βίντεο για το άγριο bullying στον αγνοούμενο (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Patrisnews.gr, η αστυνομία ταυτοποίησε άτομα τα οποία φέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα, που πετούσε κροτίδες έξω από το σπίτι, στο οποίο διέμενε, και τον εκφόβιζαν. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά
Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, ύστερα από βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA, που ασχολήθηκε με την εξαφάνιση του Θύμιου.

Στο βίντεο που εστάλη από τηλεθεατή, φαίνεται μια ομάδα ατόμων να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να ρίχνει βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας τα πρόσωπα των εμπλεκομένων και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές. Ωστόσο οι αρχές, έχουν στην κατοχή τους το υλικό χωρίς επεξεργασία.

 

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα