Πύργος: Που εντοπίστηκε ο Θύμιος Μπουγάς μετά από 46 μέρες από την εξαφάνιση του (video)

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η είδηση ότι ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε σώος, ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνισή του από την περιοχή του Πύργου.

Τα ίχνη του 39χρονου χάθηκαν στις 4 Μαΐου, μετά την άγρια επίθεση bullying που είχε δεχθεί, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ζουν με την αγωνία για την τύχη του όλον αυτόν τον καιρό.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν από τις 7, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου τον εντόπισαν σώο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή όπου σύχναζε και πριν από την εξαφάνισή του.

Πληροφορίες της Πατρίς αναφέρουν ότι οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα, όπου και εντόπισαν τον Θύμιο.

Οι γείτονες, πάντως, ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή. Ο ίδιος φαίνεται πως είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο κι έτσι θα ήταν πιο εύκολο να μην εντοπιστούν τα ίχνη του.

Πύργος - Θύμιος Μπουγάς
Πύργος – Θύμιος Μπουγάς 

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

O 39χρονος είναι σε καλή κατάσταση και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μπαινόβγαινε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι πηδώντας από το παράθυρο. Ο Θύμιος Μπουγάς αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο από το σημείο όπου εντοπίστηκε:

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα