Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός για τον βιασμό 14χρονης – «Είχαμε σχέση» ισχυρίζεται (video)

Ο 53χρονος αστυνομικός – που κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης στη Λέσβο – κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο αστυνομικός Στρατής Μυρογιάννης απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου κοριτσιού – συνοδευόμενος από δικηγόρο από την Αθήνα, καθώς ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να τον αναλάβει.

Όπως σημειώνεται στο lesvosnews.net, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και πολίτες, καθώς και πολίτες που αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο.

Σημειώνεται πως η μητέρα του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια:

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Η μητέρα της 14χρονης αποκάλυψε ότι ο προπονητής εκβίαζε την κόρη της ώστε να μην μιλήσει και την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο την μετέφερε στο σπίτι της μετά από τις προπονήσεις, βρίσκοντας τρόπο να την ξεμοναχιάζει.

Σημειώνεται πως τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούν προανάκριση τόσο για την υπόθεση της 14χρονης όσο και για τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 53χρονου σύμφωνα με την οποία, φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος μιας ακόμη ανήλικης.

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονη
Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονη

«Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεσή της» – Τι ισχυρίζεται ο αστυνομικός

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού σημείωσε σήμερα πως «μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα λοιπόν να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου».

Ο πελάτης μου (αστυνομικός) είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της, υποστήριξε.

Ο ίδιος, μιλώντας στα «Νέα της Λέσβου», τόνισε πως «θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Όπως ισχυρίζεται στο ίδιο μέσο, «δυστυχώς υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα