Πορτοσάλτε για AstraZeneca: Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το «ξεστοκάρισμα» (video)

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την απόφαση των ειδικών να μην συνεχιστούν τα εμβόλια της AstraZeneca στις ηλικίες κάτω των 60.

«Η κυβέρνηση δικαιώνει τον κ. Τσίπρα τελικά;» ρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε στο στούντιο του ΣΚΑΪ μετά την απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών να προχωρήσει σε σύσταση για το εμβόλιο της Astra Zeneca, προκειμένου να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών.

«Δυστυχώς ναι», απάντησε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα… Τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πώς είπες μόνο (Astra Zeneca);», συμπλήρωσε, ενώ έκανε λόγο και για «μπάχαλο».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astra Zeneca».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Astrazeneca: Τέλος το εμβόλιο για τους κάτω των 60 ετών στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα