«Πόλεμος» Αχτσιόγλου – Πολάκη και στη μέση ο Κασσελάκης (video)

Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη στη συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου, ήρθε με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter).

Η Έφη Αχτσιόγλου, άφησε αιχμές κατά του βουλευτή Χανίων, που όπως είπε «εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις», τις οποίες ο Στέφανος Κασσελάκης δεν καταδικάζει.

Ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη να σπεύσουν στις κάλπες της Κυριακής, ενώ έστειλε μήνυμα να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Στο ίδιο πλαίσιο, τόνισε ότι η νίκη του κ. Κασσελάκη πρέπει να είναι μεγάλη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτησή του στο Facebook στην οποία απευθυνόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του τονίζει:

«Δεν τσιμπάω!!! ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ! Όλοι την Κυριακή στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στέφανου Κασσελάκη! Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά -για την Πατριωτική Προοδευτική δημοκρατική παράταξη -για εμάς ,για τα παιδιά μας για την Ελλάδα Υγ. Οι φωτο από Σικινο που αναβλύζει Αιγαίο, αμπέλι και Ελλάδα…Γιατί όποιος βουτάει εκεί, με τέτοια παρέα, δεν τον πιάνουν οι λάσπες …»

«ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Κανείς εφησυχασμός. Η νίκη για πολλούς λόγους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!» έγραψε στο X.

Ο ένας «εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις» και ο άλλος δεν καταδικάζει

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έρχεται ως απάντηση στις αιχμές που άφησε η Έφη Αχτσιόγλου κατά του ιδίου και του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο».

«Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων» τόνισε η κυρία Αχτσιόγλου.

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολίτικο σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί όπως είπε «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα