Ποιος αγόρασε τα δικαιώματα του διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Πότε θα γίνουν τα Καλλιστεία 2021 (photo)

Ήταν το 1952 όταν για πρώτη φορά στην μεταπολεμική Ελλάδα ανακηρύχθηκε με το τίτλο Σταρ Ελλάς η καλλονή Νταίζη Μαυράκη.

Έκτοτε, για 7 ολόκληρες δεκαετίες οι τίτλοι Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ διεκδικήθηκαν από αμέτρητες νεαρές γυναίκες και τα καλλιστεία αποτέλεσαν κοσμικό γεγονός της εκάστοτε εποχής.

Για δεκαετίες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της τηλεόρασης και των Μέσων Ενημέρωσης και αποτέλεσαν την αφετηρία μίας λαμπρής καριέρας για πλήθος όμορφων κοριτσιών.

Βασίλης Πρεβελάκης, Μαριέττα Χρουσαλά, Γιώργος Πρεβελάκης
Βασίλης Πρεβελάκης, Μαριέττα Χρουσαλά, Γιώργος Πρεβελάκης

Το 2021 ωστόσο σηματοδοτείται από την αρχή μίας νέας εποχής για τον πιο δημοφιλή διαγωνισμό ομορφιάς της χώρας μας.

Ο Βασίλης Πρεβελάκης – γιος του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη– αποχωρεί από το δικαίωμα της ιδιοκτησίας των Ελληνικών Καλλιστείων για να τον διαδεχθεί μία νέα εταιρία υπό την ιδιοκτησία και επίβλεψη του σχεδιαστή μόδας Πάνου Ζήνα και συνεργατών του.

Πάνος Ζήνας - σχεδιαστή μόδας
Πάνος Ζήνας – σχεδιαστή μόδας

Η επόμενη μέρα λοιπόν υπόσχεται την λάμψη και την αίγλη που γνωρίσαμε, με μία φρέσκια αισθητική προσέγγιση, εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Ήδη ένα έμπειρο επιτελείο ανθρώπων που πλαισιώνουν την παραγωγή βρίσκονται σε πυρετώδης προετοιμασίες για την φετινή ανάθεση των τίτλων Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάγνκ μέσα από τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (casting) καθώς έχει αποφασιστεί πως για το συμφέρον του διαγωνισμού όλο το βάρος της μεγάλης διοργάνωσης και παραγωγής θα μετατεθεί για το έτος 2022.

Μέχρι τότε, νέα πρόσωπα, προετοιμασίες και αναχωρήσεις για διεθνείς διαγωνισμούς και events πρόκειται να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο!

Αν είσαι 16 – 28 ετών και θέλεις να διεκδικήσεις το στέμμα της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς ή Μις Γιάνγκ 2021 και να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας στους μεγάλους Διεθνείς Διαγωνισμούς τότε συντονίσου στα social media του Διαγωνισμού! – facebook.com/StarHellasMissHellasMissYoung

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Athens Capital Hotel: Εγκαίνια 5 αστέρων στην πλατεία Συντάγματος (photo)

Σχετικά άρθρα