Γιάννης Πλακιωτάκης: Επιβάτες και πληρώματα τηρούν τους κανόνες (photo)

Στο λιμάνι του Πειραιά, βρέθηκε από νωρίς το πρωί για αυτοψία και ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά το επίσημο τέλος του lockdown.

«Διαπίστωσα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι επιβάτες και πληρώματα τηρούν τους κανόνες για να είναι το ταξίδι τους όχι μόνο ευχάριστο, αλλά και ασφαλές.

Αυτός είναι ο στόχος μας, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και γι’ αυτό προχωρήσαμε στην αναθεώρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με βάση τα νέα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας και -φυσικά- αξιοποιώντας την ταχύτατη εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.

Γιάννης Πλακιωτάκης - λιμάνι Πειραιά
Γιάννης Πλακιωτάκης – λιμάνι Πειραιά

Η προτεραιότητα που δόθηκε στον εμβολιασμό στους κατοίκους των νησιών, δημιουργεί ένα περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας, μέσα στο οποίο οι συμπατριώτες μας αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τις ομορφιές της πατρίδας μας, τη φιλοξενία μας, το ελληνικό καλοκαίρι.

Καλώ τους επιβάτες και τα πληρώματα να τηρούν τα μέτρα προστασίας με απόλυτη συνέπεια. Οι έλεγχοι του Λιμενικού Σώματος, θα είναι συνεχείς, τόσο στα λιμάνια, όσο και πάνω στα πλοία, για να έχουμε καλά ταξίδια και ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι», καταλήγει στην δήλωση του ο Γιάννης Πλακιωτάκης.opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα