Πέθανε η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου (video)

Η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και τους εργαζομένους της ΕΡΤ έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Ελένης Αποστολοπούλου.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, η Ελένη Αποστολοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ επί 22 χρόνια αρχικά στο ραδιόφωνο και έπειτα στην τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης, ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Επίσης, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στη ΝΕΤ, οδοιπορικά ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πέθανε η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου
Ελένη Αποστολοπούλου

Εργάστηκε για χρόνια και σε έντυπα μέσα. Γιος της είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Καπόγλης, που εργάζεται από το 1999 στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, και σύζυγός της ο Μιχάλης Κυριακίδης, στέλεχος του ενημερωτικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

«Πάλεψε τα χτυπήματα, αγωνίστηκε πολύ, δημιούργησε στη δουλειά και στην κοινωνία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευγένειά της».

Η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου
Η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου

Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετά και η ΕΡΤ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στην οικογένειά της.

Η κηδεία της Ελένης Αποστολοπούλου θα γίνει την Τετάρτη, στις 11:00 στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ζέτα Καραγιάννη: Πέθανε η δημοσιογράφος σε ηλικία μόλις 51 ετών – Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΣΗΕΑ (photo)

Σχετικά άρθρα