Παύλος Γλύξμπουργκ: Αυτό είναι το νέο του σπίτι στην Πλάκα – Πόσα εκατομμύρια το αγόρασε (photo)

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και ήδη προχώρησε στην συμφωνία για την αγορά της νέας του κατοικίας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Πλάκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του opinionleader.gr.

Υπενθυμίζεται πως στην πρωτεύουσα διαμένει σχεδόν μια δεκαετία ο αδερφός του, Νικόλαος, καθώς και η μητέρα του Άννα Μαρία σε πολυκατοικία στη Βασιλίσσης Σοφίας πλησίον των πρώην ανακτόρων.

Ήταν μια απόφαση που πήρε ο Παύλος Γλύξμπουργκ μετά την κηδεία του πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο τέως διάδοχος και η σύζυγος του Μαρί Σαντάλ έχουν σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Ενώ βρέθηκαν στη διαδικασία ανεύρεσης σπιτιού στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας στην Αθήνα.

Παύλος Γλύξμπουργκ - Το νέο σπίτι στην Πλάκα
Παύλος Γλύξμπουργκ – Το νέο σπίτι στην Πλάκα

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάτες του Παύλου ξεκίνησαν την έρευνα αγοράς στην Ηρώδου Αττικού για εύρεση ακινήτου, σύμφωνο με τα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί.

Το πολυπόθητο σπίτι βρέθηκε και έχουν ήδη συμφωνήσει για την αγορά του σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Είναι μια νεοκλασική διώροφη κατοικία στην Πλάκα. Τα όμορα νεοκλασικά κτίρια της περιοχής ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Παύλος Γλύξμπουργκ - σπίτι στη Πλάκα
Παύλος Γλύξμπουργκ – σπίτι στη Πλάκα

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Μνησικλέους και Κυρρήστου και βρισκόταν σε πώληση τα 3 τελευταία χρόνια, με τιμή πώλησης τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το νέο ανάκτορο της οικογένειας είναι πλήρως ανακαινισμένο, διαθέτει φροντισμένο κήπο καθώς και γκαράζ αυτοκίνητων.  Το ακίνητο ανήκει σε εύπορη Αθηναία που διαθέτει σπίτια σε όλο το κόσμο.

Παύλος Γλύξμπουργκ - Το νέο σπίτι στην Πλάκα
Το νέο σπίτι στην Πλάκα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας όταν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγος του εξερεύνησαν τους χώρους πριν την αγορά του η Μαρί Σαντάλ επιθεώρησε τα βοηθητικά δωμάτια του σπιτιού και αφού βεβαιώθηκε ότι χωρούν τα 4 πλυντήρια της οικογένειας, έγινε το Deal της αγοράς και έδωσαν τα χέρια!

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα