Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Θανάσης Κατερινόπουλος: Κάποιος ζήτησε να καλυφτούν μώλωπες ενός εκ των παιδιών (video)

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος επανέλαβε πως κατά τη δική του εκτίμηση ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος είπε αρχικά ότι «εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, ούτε καταδικάζουμε κανέναν. Η άποψή μου είναι εκπεφρασμένη, για εμένα ανθρώπινο χέρι μπήκε και αφαίρεσε τις ζωές αυτών των παιδιών».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αποκάλυψε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία κάποιος μετέβη στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κάνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα και θα έχουμε δράστη ή δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης για τον θάνατο αυτών των μικρών παιδιών», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και συνέχισε: «Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, τα αστυνομικά όμως είναι ανοικτά».

Σε αυτό το σημείο, ο Θανάσης Κατερινόπουλος απηύθυνε μία έκκληση στους συναδέλφους του: «Ας πάνε να βρουν κι εκείνο το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν, ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε ότι είχε -κατά πληροφορίες και με επιφύλαξη- κάποια σημάδια, κάποιους μώλωπες και ερωτήθηκε “το φτιάξατε;”. Λέει “το φτιάξαμε”. “Το φωτογραφίσανε;”. Αν αυτά αληθεύουν, είναι μία πληροφορία, να το ψάξουν», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν πρόκειται για το κοριτσάκι που είχε εκδορές, δηλαδή την Μαλένα. «Ας πάει το Ανθρωποκτονιών σε αυτούς… Δεν δεχόμαστε τίποτα, αλλά δεν απορρίπτουμε και τίποτα. Είναι μία πληροφορία», τόνισε και διευκρίνισε στη συνέχεια ότι η πληροφορία «λέει για εκχυμώσεις στο πρόσωπο».

«Οι εκχυμώσεις μπορούν να γίνουν μόνο από πλήξη ή συμπίεση της συγκεκριμένης περιοχής, ουσιαστικά αυτό είναι η εκχύμωση, είναι η ρήξη των μικρών αγγείων από πλήξη ή συμπίεση. Είναι μία διαδικασία που γίνεται εν ζωή», σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.

«Υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία που αφορά σε ένα από τα παιδιά, ότι έγιναν ειδικές ενέργειες πριν από την ταφή, προκειμένου να καλυφθούν συγκεκριμένα σημάδια», τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός και διαβεβαίωσε ότι ανώτατα στελέχη της ελληνικής Δικαιοσύνης παρακολουθούν πολύ στενά όλες τις εξελίξεις και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση και «έχει δοθεί εντολή να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση πάση θυσία».

«Για εμένα είναι το έγκλημα του αιώνα. Είναι θέμα τιμής πλέον για την Ελληνική Αστυνομία να εξιχνιαστεί αυτή η υπόθεση… Δεν στοχοποιούμε κανέναν, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι δεν είναι έγκλημα», πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μεσσηνία: Φρικτή δολοφονία 73χρονου – Του έσπασαν το κεφάλι με «κάβουρα»

Σχετικά άρθρα