Πάτρα: Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης για την σύλληψη της Ρούλας

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, έδειξε σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, η κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας έστειλε την Ρούλα Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τοποθετήθηκε δημόσια για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη.

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

-Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Όχι.

Πάτρα - Θάνατος τριών κοριτσιών: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας
Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Την συνέλαβαν ενώ έδινε συνέντευξη

Συνέντευξη μέσω messenger έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, από την Πάτρα την ώρα που άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μπήκαν στο σπίτι της για να κάνουν την προσαγωγή.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών εκείνη τη στιγμή μιλούσε με τη διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας best.gr, με τη δημοσιογράφο να την ρωτά για την κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στις στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger και 20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστή η προσαγωγή της ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», έγραψε στη δημοσιογράφο.

Opinion-google-news

Πάτρα – Θανάσης Κατερινόπουλος: Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της (video)

Σχετικά άρθρα