Πάτρα: Σοκάρουν τα κοινά σημεία στους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας (video)

Ανατριχίλα προκαλούν τα κοινά σημεία στους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Τον Απρίλιο του 2019 η μόλις 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 5,5 χρόνια αργότερα πεθαίνει και η Τζωρτζίνα, με τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τον θάνατό της. Στις συνεντεύξεις τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έχουν περιγράψει τη πορεία των θανάτων των δύο αυτών παιδιών. Οι ομοιότητες που διακρίνονται σοκάρουν.

Η Μαλένα πεθαίνει το Σάββατο 13 Απριλίου του 2019 στο Νοσοκομείο «Παίδων». Τρία χρόνια αργότερα, στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα αφήνει την τελευταία της πνοή και εκείνη στο «Παίδων», επίσης ημέρα Σάββατο. Και τα δύο παιδιά γεννιούνται υγιέστατα. Χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας. Ώσπου ξαφνικά και τα δύο, εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα.

Η παράλληλη πορεία προς τον θάνατο μόλις έχει αρχίσει. Μετά τα συμπτώματα που παρουσιάζουν και τα δύο παιδιά στο σπίτι, υποβάλλονται σε εξετάσεις, με τους γιατρούς όμως, να μην μπορούν να βρουν την αιτία της κατάστασής τους. Την Μαλένα εξετάζει αρχικά παιδίατρος στην Πάτρα και εν συνεχεία τους παραπέμπει στο Παίδων στην Αθήνα.

Μετά το επεισόδιο στο σπίτι τους στην Πάτρα με τους σπασμούς, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί, αδυνατούσαν να εξηγήσουν τα όσα τους περιέγραφε η μητέρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα - Θάνατος τριών κοριτσιών
Ρούλα Πισπιρίγκου – Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών

Η στιγμή του θανάτου

Η συμπεριφορά των παιδιών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, η ίδια… Ζητούσαν επίμονα από τη μητέρα τους να κοιμηθεί πριν από αυτά.

Ακόμα και η στιγμή που τα παιδιά άφηναν την τελευταία τους πνοή, παρουσιάζεται από την ίδια τη μητέρα τους, με πανομοιότυπο τρόπο. Η Μαλένα στον ύπνο της… μια μικρή κραυγή. Το ίδιο και η Τζωρτζίνα. Στον ύπνο της… η αγωνία να ανασάνει… κι ύστερα η ανακοπή.

Και στους δύο θανάτους, ο πατέρας είναι απών. Η Ρούλα τον καλεί στο τηλέφωνο ότι τα παιδιά πεθαίνουν. Στη Μαλένα ο Μάνος, μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Ο Μάνος είναι απών και στο επεισόδιο που οδήγησε τη Τζωρτζίνα στην ανακοπή και την τετραπληγία. Και πάλι η Ρούλα τον ενημερώνει από το τηλέφωνο.

Ομοιότητες στην πορεία υγείας και θανάτου της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, που οι ίδιοι οι γονείς τους έχουν περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια.

Opinion-google-news

Μάνος Δασκαλάκης: Θα ζητήσει τεστ DNA για Μαλένα και Ίριδα για να δει εάν είναι ο πατέρας (video)

Σχετικά άρθρα