Πάνος Βλάχος: Οι στίχοι τραγουδιού που προκάλεσαν σάλο και οργή σε Άδωνι και Πορτοσάλτε – Η απάντηση Γεωργιάδη (video)

Ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Βλάχος, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε με τους στίχοι ενός τραγουδιού.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, στις παραστάσεις stand up comedy που κάνει στο Σταυρό του Νότου τραγουδούσε πάνω στη σκηνή «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βίντεο με τον Πάνο Βλάχο και ένα ακόμα άτομο να βρίσκονται στη σκηνή και να τραγουδούν το συγκεκριμένο στίχο, διαδόθηκε γρήγορα στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε αντίδραση τόσο από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Πάνος Βλάχος: Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο X αναρωτιέται τι εννοεί ο ηθοποιός  Πάνος Βλάχος και αν με τη φράση να τον βάλει σε ένα σάκο, εννοεί να τον σκοτώσουν.

«Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Υγείας για τον Πάνο Βλάχο:

Πορτοσάλτε: Ξέρετε ποιοι είναι; Θα ήθελα πληροφορίες

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε για το βίντεο «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; θα ήθελα πληροφορίες», δείχνοντας πως ενδεχομένως και να εξετάζει να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα