Νόρα Κατσέλη: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η ηθοποιός σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η Νόρα Κατσέλη. Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία χθες (20.04) στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251, το οποίο έχει ενταχθεί στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Η Νόρα Κατσέλη υποβλήθηκε τελικά σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική σήμερα. Τα επόμενα 24ωρα η κ. Κατσέλη θα παραμείνει στη ΜΕΘ.

Βόλος - Πέθανε - Νοσοκομείο - αλλεργικό σοκ
Νοσοκομείο

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωκλινική Αθηνών, η κα Κατσέλη διακομίσθηκε στη ΜΕΘ την Τρίτη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποφασίσθηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίσθηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές. Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση».

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα