Νίκος Βέρτης: Στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι

Προσωρινό λουκέτο και άνοιγμα μόνο για εμβολιασμένους ανακοίνωσε το νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ, όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης. Αντιδράσεις στα social media.

Κλείνει προσωρινά το νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ, όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τα κέντρα διασκέδασης – αναψυχής και την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού, το κέντρο θα επαναλειτουργήσει την επόμενη βδομάδα και έκτοτε θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών πελατών του ΥΤΟΝ και θαυμαστών του τραγουδιστή.

Νίκος Βέρτης - νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ
Νίκος Βέρτης – νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ

Νίκος Βέρτης – Η ανακοίνωση του ΥΤΟΝ

Σε ανακοίνωσή του στα social media το νυχτερινό κέντρο αναφέρει:

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες. Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός… Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή…και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως Ναι εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!».

Νίκος Βέρτης
Νίκος Βέρτης

Θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε πολύ κόσμο, υποστηρίζοντας πως το μαγαζί κάνει διαχωρισμό της κοινωνίας και κατηγορώντας τον Νίκο Βέρτη ότι όχι μόνο δέχεται αυτή την πρακτική, αλλά τη στηρίζει κιόλας.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor 4 – Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο νικητής της ζωής (video)

Σχετικά άρθρα