Νικηφόρος: Πραγματοποίησε Press Dinner στο City Zen με θέα την Ακρόπολη (photo)

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Press Dinner που διοργάνωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Νικηφόρος και ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Bjur, με θέα την Ακρόπολη στο City Zen All Day Bar Restaurant!

Μαζί καλωσόρισαν εκπροσώπους του lifestyle και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ καθώς και πολλούς φίλους τους που έμειναν έκπληκτοι από τη μαγευτική θέα του εστιατορίου! Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής που εδώ και πολλά χρόνια έχει ερμηνεύσει δεκάδες επιτυχίες, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους για την αγάπη τους, την στήριξη αλλά και την προτίμηση τους στο πρόσωπο του, όλο αυτό το διάστημα!

Αμάντα Μανωλάκου, Νικηφόρος Βυθούλκας, Νίκος Bjur, Γιάννης Γκουρβέλος
Αμάντα Μανωλάκου, Νικηφόρος Βυθούλκας, Νίκος Bjur, Γιάννης Γκουρβέλος

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία κάθε Παρασκευή στο «Voodoo», κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «The Stage Club» της Θεσσαλονίκης.

Νικηφόρος, Άννα Ζηρδέλη, Σπύρος Σταμούλης, Χάρης Σιανίδης, Χρήστος Νέζος
Νικηφόρος, Άννα Ζηρδέλη, Σπύρος Σταμούλης, Χάρης Σιανίδης, Χρήστος Νέζος

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν ένα ταξίδι γεύσεων με μεσογειακά υλικά, σε ένα μενού με την υπογραφή του καταξιωμένου chef Αλέξανδρου Καρανικόλα, που συνδύαζε αρμονικά τη σύγχρονη γαστρονομία με την ελληνική παράδοση! Η βραδιά έκλεισε με μια πολυτελή εμπειρία στον χώρο του fine drinking, με μια πολυάριθμη λίστα cocktails που αποτελούνται από εξωτικά φρέσκα φρούτα και «tailor made» συνταγές, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα