Μύκονος: Συνελήφθησαν ημίγυμνες Ιταλίδες που έκλεβαν τουρίστες (video)

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου συμμορία Ιταλών (2 Ιταλοί και 2 Ιταλίδες) που έβαζαν στο στόχαστρο τουρίστες, κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια!

Ο τρόπος δράσης της συμμορίας, σύμφωνα με το protothema.gr, που ήταν γνωστή ως η συμμορία με τα… στρινγκ ήταν να βάζουν μπροστά ως δόλωμα τις δύο καλλίγραμμες γυναίκες, που με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ξάφριζαν τα θύματά τους, ενώ οι δύο άντρες παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση.

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό και την εξάρθρωση της σπείρας έπαιξε μία λάθος κίνηση από την πλευρά τους.

Μύκονος: Συνελήφθησαν ημίγυμνες Ιταλίδες που έκλεβαν τουρίστες
Μύκονος – ημίγυμνες Ιταλίδες έκλεβαν τουρίστες

Το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο Ιταλίδες κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna και προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… ερωτική διάθεση.

Για κακή τους τύχη, οι δύο αυτοί νεαροί ήταν αστυνομικοί και βρίσκονταν στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Σχεδόν την ίδια ώρα, μια άλλη Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής GPS που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπιτς μπαρ, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ περικύκλωσαν και εγκλώβισαν τα τέσσερα άτομα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά έσπευσαν αμέσως στο κατάστημα και συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη της σπείρας.

Μύκονος - Συνελήφθησαν 2 Ιταλοί και 2 Ιταλίδες
Μύκονος – Συνελήφθησαν 2 Ιταλοί και 2 Ιταλίδες

Κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή των μελών της συμμορίας εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Καλοκαιρινή απόδραση στην όμορφη Πρέβεζα (photo)

Σχετικά άρθρα