Μύκονος: Principote premier beach club – Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία (photo)

Στη πιο όμορφη παραλία της Μυκόνου και πλήρως εναρμονισμένο με το παραδεισένιο τοπίο βρίσκετε το Principote, το πρώτο premier beach club της νήσου των ανέμων.

Με μεγάλους και άνετους χώρους και υπέροχο ήλιο βρείτε τη χαλάρωση που αναζητάτε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φύση και κομψότητα.

Στο restaurant beach bar θα βρείτε πεντανόστημα και high end πιάτα φτιαγμένα από τοπικά φρέσκα προϊόντα και πάθος για το φαγητό. Αφήστε τη μοναδική εμπειρία να σας παρασύρει σε γαστρονομικά ταξίδια καθώς εσείς απολαμβάνετε το τοπίο.

Μύκονος: Principote premier beach club
Μύκονος – premier beach club

Πάντα με πρόθεση τη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας, και παρά τη δύσκολη φετινή συνθήκη, έχει γίνει μεγάλη επένδυση για να αισθάνεται ο επισκέπτης, τώρα πιο πολύ από ποτέ, σαν πρίγκιπας.

Μύκονος - Principote premier beach club
Μύκονος

Τέλος, στην πολυτελή boutique του Principote μπορεί να ανακαλύψει μεγάλη ποικιλία εγχώριων και διεθνών brands σε beachwear & sunglasses ή έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα πιστοποιημένα μοναδικά κομμάτια που διαθέτει το Principote μέσα από τη συνεργασία του με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μύκονος: Άνοιξε τις πύλες του για το καλοκαίρι το Principote (photo)

Σχετικά άρθρα