Μητσοτάκης – Τσίπρας: «Μάχη» στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας (video)

«Μάχη» Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με το νέο σχολείο με «άρωμα» Μπερλινγκουέρ και… Μπογδάνου.

Ο Πρωθυπουργός στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στον εμβληματικό ηγέτη της ιταλικής Αριστεράς απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συμβουλεύοντάς τους να «ακούσουν τον Ενρίκο Μπερλινγκουέρ πριν αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν.¨ Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «ο Μπερλινγκουέρ έλεγε σύντροφοι είναι ώρα να αναπτύξουμε μια ιδιότητα που μας λείπει. Να ψάχνουμε την αλήθεια που κρύβεται στα λόγια των αντιπάλων μας». Εγώ σας ζητώ ενστικτωδώς να πάψετε να λέτε καληνύχτα όταν οι άλλοι σας λένε καλημέρα». (δείτε την αναφορά του Πρωθυπουργού στο 42.50′ του βίντεο).

Η απάντηση ήρθε από τον Αλέξη Τσίπρα όταν άρχισε την ομιλία του στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κύριος Μητσοτάκης ήρθε εδώ διαβάζοντας αποφθέγματα των λογογράφων του για ηγέτες της Αριστεράς, ενώ ο ίδιος υλοποιεί μια πολιτική που βρίσκεται στον απόλυτο αντίποδα. Ο άνθρωπος ο οποίος υλοποιεί μια στρατηγική ρητορικής Μπογδάνου, ήρθε εδώ να μας μιλήσει για Μπερλινγκουέρ» (η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα μετά 1.19′ του βίντεο).

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γεωργιάδης: Θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων – Η κείμενη νομοθεσία καλύπτει τις επιχειρήσεις (video)

Σχετικά άρθρα