Μητσοτάκης για δηλώσεις υπουργών του: Να μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η κακοφωνία των υπουργών, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει τραβήξει αυτιά.

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις των υπουργών που μπορεί να μπερδεύουν τους πολίτες ξεκαθαρίζοντας πως: «Κάθε υπουργός διαχειρίζεται τα του χαρτοφυλακίου του και έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα φαινόμενα αυτά διορθώνονται. Οι υπουργοί έχουν υποχρέωση να υπηρετούν την κεντρική γραμμή. Δεν βγάζει κανείς την ουρά του απ’ έξω. Και χθες υπήρξε διχογνωμία. Η απόφαση ήταν σε μένα. Αυτή την απόφαση πρέπει να την υπηρετούν και θα την υπηρετούν».

Στην ερώτηση για το αν έχει τραβήξει κάποιο αυτί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Το έκανα ήδη. Καλό είναι να βγαίνουμε να μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε».

Όσο για το αν θα επιβάλλεται ποινή τηλεοπτικής αφωνίας, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν χρειάζεται, εξάλλου κάναμε ανασχηματισμό και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Με ενδιαφέρει όποια προβλήματα κακοφωνίας υπήρξαν να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους».

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από τον ιό της αλαζονείας» (video)

Σχετικά άρθρα